tisdag 2 juni 2009

Rösta och rösta (s) på söndag. Kryssa Färm!

Vi socialdemokrater vill skapa fler och gröna jobb genom investeringar i utbildning, forskning, infrastruktur och klimatsmart teknik - i Sverige och övriga Europa. Vi sätter kampen mot arbetslösheten före stora skattesänkningar för dem som tjänar mest.
Vi socialdemokrater vill säkra möjligheten att med kollektivavtal upprätthålla principen om lika lön för lika arbete. Svenska avtal och löner ska gälla på svensk arbetsmarknad.
Vi socialdemokrater vill att EU minskar sina utsläpp av växthusgaser med minst 30 procent fram till 2020. Genom att vara aktiva och driva på kampen mot klimatförändringen tar vi även ledningen i utvecklingen av klimartsmart teknik och skapandet av morgondagens gröna jobb i Sverige.
Vi socialdemokrater vill skärpa livsmedels- och djurskyddslagstiftningen inom EU. Tillsatser som inte bevisligen är ofarliga ska förbjudas i livsmedel, läsk och godis.
Vi socialdemokrater vill att EU ska göra rätt saker. Europasamarbetet ger möjligeter att skapa fler jobb och lösa gränsöverskridande problem som klimatförändringarna och den organiserade brottsligheten.
För att den här politiken ska bli verklighet behöver vi fler socialdemokrater i parlamentet. Rösta på socialdemokraterna på söndag. Själv ska jag även kryssa Göran Färm. Följ gärna mitt exempel!

Inga kommentarer: