torsdag 18 december 2008

Tidningen "Dagens samhälle"

Jag slår gärna ett slag för tidningen Dagens Samhälle. Det är en tidning som ges ut av organisationen Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Jag har under flera år varit en intresserad läsare av tidningen. Tidningen kommer ut med 41 nummer per år och speglar den offentliga sektorn på ett mycket förtjänstfullt sätt. Man kan säga att innehållet är en blandning av nyheter, tyngre debatt inlägg, kritisk granskning och naturligtvis även mer lättsamt material.
Som förtroendevald är det svårt att tänka sig en tillvaro utan Dagens Samhälle.
I nummer 41 kan man till exempel läsa en artikel om att Lärarförbundets ordförande Eva-Lisa Sirén tycker att det är ett guldläge att rusta upp nedslitna skolmiljöer. Hon vill att regeringens Rot avdrag kompletteras med ett program för renovering,ombyggnad och tillbyggnad av landets skolor. Det är bara att instämma i hennes åsikt!

1 kommentar:

Lena Hörngren sa...

Hej Mats!
Tack för uppskattande ord om Dagens Samhälle! Roligt att få berkäftelse på att vi för dig är vad vi vill vara för våra läsare. Tänkte också höra om du har upptäckt vårt dagliga nyhetsbrev, som varje morgon ger dig ett urval av nyheter som rör kommuner och landsting, se www.dagenssamhalle.se/nyhetsbrev.
Hälsningar
Lena Hörngren
Chefredaktör