måndag 23 juni 2008

Fotboll och midsommar

Tillbaka i stadshuset efter en fin midsommarhelg. Det blev en hel del arbete gjort i familjens sommarstuga under helgen. Vi har målat invändigt så nu skall alla grejor tillbaka, tavlor skall hängas och gardinerna på plats. Men det blev också naturligtvis en hel del fotboll på olika nivåer.
Sveriges besegrare Ryssland fortsätter att imponera genom att besegra Holland. Det blev en intressant generationskrock då vi tvingades lyssna på Kroatien-Turkiet på radio. Jag har ingenting emot det. Kan till och med uppskatta snabbheten i ett radioreferat. Axel 16 år tyckte dock det var pest med en icke fungerande TV. Men det var inte bara EM fotboll för mig i helgen.
Kentys lag i pojkallsvenskan (p16) hade match igår mot Assyriska från Södertälje. Efter två stolpskott från Kenty under matchen vann Assyriska med ett mål i slutsekunden. Sådan är idrotten! Såg sedan en träningsmatch mellan Kentys flickor 94 och flickor 95. De äldre tjejerna gick segrande ur den matchen. Tjejerna laddar nu upp för Örebrocupen som börjar på torsdag.

Inga kommentarer: