fredag 17 september 2010

Bra stämning på Universitetet och i Skäggetorp!

Det var kul att valarbeta uppe på Universitetsområdet idag. Det var bra stämning. När jag själv, för många, många år sedan(!) pluggade vid universitetet var det en annan stämning. Det fanns ett hat mot socialdemokratisk politik som var så påfallande. Ett hat som i många fall riktade sig mot Olof Palme som person och som ordförande för (s). Men idag gick det att föra konstruktiva samtal med studenterna. Våra unga medlemmar i studentklubben Spartakus och SSU gör en fantastisk bra valrörelse!
Det socialdemokratiska partiet i Linköping har fått nationell uppmärksamhet för det framgångsrika sätt vi bedriver valrörelsen på. Att få uppleva situationen att två tjejer i tonåren kliver in i vårt valcentrum en kväll, fortfarande klädda i matchställ för fotboll, och frågar om de för det första kan bli medlemmar i SSU och för det andra om de kan hjälpa till i valrörelsen(Inom femton minuter satt de och ringde i vår kampanj!), gör mig så stolt över vår lokala valrörelse!
Dagen avslutades med dörrknackning i Skäggetorp! Det var påfallande många som redan hade röstat och röstat på oss i det rödgröna laget!
Som jag sagt internt. " vi ska ända in i kaklet. Det är många timmar innan vallokalerna stänger på söndag!"

Inga kommentarer: