torsdag 30 september 2010

Östsam och regionerna

Regionförbundet Östsam genomförde sitt näst sista fullmäktigemöte idag. Vad för signaler regeringen Reinfeldt skickar i regeringsförklaringen nu på tisdag i just regionfrågan tillhör ett av de mer intressa frågorna. Jag hoppas att regeringen markerar att arbetet med att bilda regioner i landet har prioritet. Arbetet bör slutföras omkring 2012 så att alla kan förbereda sig inför valet 2014, då vi förhoppningsvis kan välja regionparlament runt om i landet. Det är också av stor betydelse att regeringen så fort det bara går ger besked om hur stor region Mälardalen kan vara. Just nu är det många som vill tillhöra den. Situationen försvårar, till och med förhindrar arbetet med att bilda övriga regioner.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu har den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gjort gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Facket och Original Gangsters. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att slå till mot den falska vänsterns åsiktsterror, Gleichschaltungs- och diktatursträvanden.

Samtidigt känner jag mig skyldig att sprida ljus över det verkliga HIV-läget i vårt land. Mörklagt av de Mäktiga. Sanningen MÅSTE komma fram. Det gäller liv och död för oss alla!

Vidare instiftar jag den ultimata religionen, den "metakatolska kristosatanismen".

Denna sida upp!